What’s in my bag?

NA-KD_Streetstyle_outfit_7

Hétköznapokon sokszor rohangálok a városban, ezért mindig a kényelmes ugyanakkor elegánsabb szetteket részesítem előnyben. A mai bejegyzés is egy ilyen városi mászkálós pillanat egyike lenne. Délelőtt találkoztunk Zsófival, hogy a megbeszélésem előtt készítünk pár pillanatképet és hogy megmutassam a táskám legfontosabb tartalmait.

Sokszor telerakom a táskámat felesleges dolgokkal, az utóbbi időben viszont elkezdtem ügyelni a tudatos pakolásra.
Nézzünk is bele!

Napszemüveg: Elengedhetetlen kelléke az outfitemnek. Legújabb szerzeményem ez a Céline napszemüveg lenne, amit minden szettemmel tökéletesen tudok párosítani, még egy basic outfitet is azonnal a figyelem központjába irányít.

Dezodor: Reggel indulás előtt használom a parfümömmel együtt, de napközben is mindig ott lapul a táskámban. A Rexona új formulájának köszönhetően ami klinikailag bizonyítottan 2x erősebb védelmet ad az izzadással szemben, valamint a kapszulás technológiájának köszönhetően a test működésére aktiválódik és mikrokapszulákra bomlik ezáltal egésznapos frisseséget nyújt! Különböző élethelyzetekből adódóan a Sensitive Dry mellett a Stress Controll, Confidence és az Active Shield dezodorokat szoktam váltogatni.

BB krém: A Clinique 30 faktoros színezett hidratáló krémje az aktuális kedvencem. Mostanában kevésbé problémás a bőröm, ezért az alapozókat ha tudom teljesen mellőzöm és helyettük bb krémet használok, mert a “no make-up make-up look”az új mottóm!

Pep-Start: Hihetetlenül karikás a szemem, ezért az utóbbi időben napi szinten kezdtem el szemkönyékápolókat és frissítőket használni. A Clinique új terméke azonnal felhívta magára a figyelmet a színes és cuki csomagolásával. Reggel sminkelés előtt használom, és a nap folyamán ha kezd dehidratáltá és fáradtá válni a szemem környéke, akkor beütögetek még 1-2 pöttnyit az ujjaimmal. Zseniális!

Chubby stick: Kylie Jennerrel együtt idén a nude árnyalatú rúzsok is teret hódítottak. Imádom a matt verziókat, de sokszor túl sok nekem és nagyon szárítanak. A hidratált és ápolt, természetes ajkak varázslásához a Chubby sticket használom a Cilinique-től.

Mobiltelefon: A fotók és social media tartalmak gyártása mellett a naptár és a jegyzettömb a másik két fontos funkció amit használni szoktam. Egy-egy megbeszélés alkalmával feljegyzetelem a telefonomba a határidőket, eseményeket, posztok határidejét és egyéb dolgokat. Nekem Huawei P9-es készülékem van, ami eddig még soha nem okozott semmilyen csalódást éééés 1,5 napig kibírja töltés nélkül, imádom!!

NA-KD_Streetstyle_outfit_9

NA-KD_Streetstyle_outfit_8

NA-KD_Streetstyle_outfit_10

NA-KD_Streetstyle_outfit_5

NA-KD_StreetStyle_Outfit_3

NA-KD_Streetstyle_outfit_4

NA-KD_Streetstyle_outfit_6

NA-KD_StreetStyle_Outfit_1

Photo: Bodnár Zsófi

Dress – NA-KD / Shoes – Public desire / Bag – Parfois / Sunglasses – Céline