Sneaker Stars

Sneaker_stars_10

Egy különleges eseményre szeretném felhívni a figyelmeteket, és ez főleg az olyan cipőfanatikusoknak szól mint én!
Az Akvárium Klubban szeptember 3-án megrendezik a Sneaker Stars fesztivált, egy olyan napot ami csak a legtrendibb sneakerekről fog szólni. A legnépszerűbb világmárkák mellett, hazai brandek és egyéb kiállítók is bemutatják, mi lesz a “cool”: bejárhatók lesznek az adidas Originals, Nike, Puma, Converse, Playersroom, Le Coq Sportif, Cayler&Sons, DJINNS, Asics, Saucony, NEFF, Stance, New Era, Dorko, Cayler&Sons, Mitchell&Ness, Playstation és a West Coast Barbers standjai.

A cipők mellett egész napos zenei és extrém sport programok is lesznek. Fellép többek között a Cloud 9+, a Halott Pénz Dj set, Deniz, Marge, valamint egész nap olyan népszerű DJ-k zenélnek a helyszínen, mint Dj Revolution, DRK BRS, Dj O’neil vagy DJL.

A programokat illetően fontos még megemlíteni a Kicks & Chicks versenyt, ahol a jelentkező lányok sportcipőben versenyeznek a zsűri – Lakatos Márk, Metzker Viki – előtt a 150.000 Ft értékű Playersroom utalványért és kampányfotózásért, valamint egy értékes adidas Originals ajándékcsomagért. Emellett félcső verseny és a New Dance World bemutatója is szerepel az egész napos programok között.

A Sneaker Stars belépővel az esemény egész nap, vagyis 10 és 20 óra között látogatható, valamint a jegy ára teljes egészében levásárolható a Playersroom üzleteiben. 

Én sajnos nem tudok részt venni az eseményen, mert Prágába utazom a fashion weekre, de kövessetek Snapchaten és instagramon mert mindenről tudósítani fogok nektek hűséges társammal, a Huawei P9-cel! : )

Sneaker_stars_8

Sneaker_stars_9

Sneaker_stars_3

Sneaker_stars_2

Sneaker_stars_7

Sneaker_stars_1

Sneaker_stars_5

Sneaker_stars_6

Sneaker_stars_4

Photo: Bodnár Zsófia

Shirt – F&F / Jeasn – F&F / Shoes – Adidas / Bag – Adidas / Sunglasses – Sun & Eye


Shop similar: