Sziget fesztivál a Mastercarddal – 2. Nap

P8100008

Az első nap nagyon intenzív és élményekben gazdag volt, hihetetlenül jól éreztük magunkat, így kíváncsian vártam hogy milyen újdonságot kínálhat még az “Island of Freedom”. A második napon is sok feladat várt ránk, reggel még volt egy gyors fotózásom a városban, de 15:00-kor újra útnak indultunk a Hajógyári sziget felé. A tegnapi gyors bejutást sikerült még rövidebbre csökkentenünk, a jegy átvétele után kerek 5 perc alatt bent voltunk a nagyszínpadnál. Köszi Mastercard! :)

A második napra azt a feladatot tűztem ki magamnak, hogy megmutassam nektek a legszuperebb fotós helyeket a Szigeten. Odafelé az úton utánanéztem kicsit hogy van-e bármiféle újdonság idén ami inspiráló lehet, és rátaláltam a Lumináriumra, ami azt hiszem nem idén van először, mégis én eddig egyszer sem találkoztam vele mert egy eldugottabb ponton van. “Különleges fényáteresztő képességű műanyagból készült épületek, melyek falait a befújt levegő nyomása tartja, és a külső napfény festi meg.” Örülök hogy rátaláltam, mert bár szuper képeket is tudtam készíteni, élőben még nagyobb élmény volt, mintha egy neon színekben pompázó galaxisba kerülne az ember. Ha tehetitek mindenképp látogassátok meg!

P8100042

Mikor kiléptem a Lumináriumból kaptam az értesítést, hogy pontozni fogják az egyéni feladatomat, amit már nagyon izgatottan vártam. Végül maximum pontot kaptam a feladat elvégzésére amin rögtön fellelkesültem és éreztem, hogy a közös feladatban ma én fogok nyerni!

P8100021

A Budapest logónál volt a közös találka, hogy átvegyünk a 2. feladatot a srácokkal, ami a „Logópáros felkutatása” volt: “szerezzetek két embert aki pirosban és narancssárgában van, és rakjátok őket egymás mellé úgy, hogy a leginkább hasonlítsanak a Mastercard logóhoz.”  Én annyira rápörögtem a feladatra, hogy a zsűrinek még nem volt ideje átérni a Sziget logóhoz én már végeztem. Találkoztam egy holland és egy angol Szigetlakóval, akik voltak olyan kedvesek és vártak velem egy kicsit. Meghívtam őket egy italra a Mastercard bankártyámmal, és végül csináltunk egy képet bizonyítékként, hogy teljesítettem a feladatot csak kicsit túl gyorsan. Végül megint csak második lettem, mert Barni ismét lepipált bennünket egy merő véletlen folytán. Pont ott állt mellettünk 2 srác akik piros és narancs kendőt viseltek a fejükön. Szóval nem kellett keresgélnie… Ez mázli volt inkább :D Nem keseredtem el, még mindig van esélyem nyerni, főleg így hogy maximális pontszámot kaptam az egyéni feladatomra ami a “szett-ikerpár megkeresése” volt.

P8100052

P8100055

Mikor vége lett az izgalmaknak folytattam a legjobb fotós helyszínek keresését, a következő tippem a Special Party lenne, ami minden nap a nagyszínpadnál kerül megrendezésre, és van tapsrudas, színes por dobálós, zászlós stb., nagyon jól néznek ki ilyenkor a tömeg… Tegnap éppen a színes strandlabdás party volt, több száz ember dobálta őket egyszerre. Szerintem zseniális látvány, ha nem szeretnétek lemaradni róla akkor figyeljétek a programtáblát!

P8100269

P8100239

A party után kerestem egy kényelmes páholyt a VIP-ban, ahonnan végignézhettem a Biffy Clyro konceretet egy jéghideg üdítő társaságában. Egy újabb szuper fotós helyszínt találtam, haha!

P8100270

P8100473

A koncert után felkerestük a fényhidat, mert egy Sziget sem telhet el anélkül hogy itt képet készítenék! Lehet hogy klisé, de én nagyon szeretem :)

P8100684

Végül csatlakoztak hozzám a barátnőim és beszélgettünk egy órát amíg el nem kezdődött a Wiz Khalifa koncert. A See You Again és a Young Wild & Free nem hiányozhattott a koncertprogramból, a tömeg egy emberként énekelte végig a dalokat. A koncert végén hulla fáradtan elindultunk haza, hogy kipihenjük magunkat, hiszen a következő nap én fogom átvenni a Mastercard instáját és nem csak a sajátomra, hanem az ő oldalukra is készítek posztokat!

P8100500

A bejegyzést a Mastercard szponzorálta.