Sziget Fesztivál a Mastercarddal – 1. nap

P8090061

Már azóta készültem az idei SZIGET fesztiválra mióta kiléptünk a VOLT területéről júniusban, hiszen idén is rengeteg fellépő itt lesz akit imádok: P!NK, Tom Odell, Rudimental, The Chainsmokers, White Lies, The Pretty Reckless, Flume és még sorolhatnám… Nagyon örültem mikor megkeresett a Mastercard, hogy lenne-e kedvem az ő támogatásukkal menni a Szigetre, mert szuper játékokat terveztek, és a végén ha elég ügyes vagyok még a titokzatos fődíjat is megnyerhetem! Na de kezdjük is rögtön a legelején.

Tegnap már reggel kitaláltam az outfitemet és a frizurámat, feltöltöttem minden kamerát ami a kezem ügyébe került, és még gyorsan kiültem kicsit napozni a kertbe hátha kapok egy pontot ha én vagyok a legbarnább! ;) Minden nap kapunk ugyanis egy feladatot, amit 60 percünk lesz teljesíteni. 15:00-kor indultunk a Batthyány térről, és 30 perc múlva már a K-hídon sétáltunk a Szigetre, persze ehhez arra is szükség volt, hogy a Mastercard kártyánkkal a gyorsítósávon haladhattunk végig. Ebben a rekkenő hőségben minden perc számít! Rövid barangolás után konstatáltuk Marcival hogy minden a régi, minden a legnagyobb rendben, zseniális hetünk lesz! :) 17:00-kor találkoztunk a nagy SZIGET felirat előtt a Mastercard kihívások másik két versenyzőjével, Marissal és Barnival. Mindketten szuper kedvesek és aranyosak, de az már az első kihívásnál kiderült hogy itt vérre megy a játék, mindenki nyerni jött! :D

P8090004

P8090010

Az első feladatunk ez volt: „Találd meg a Sziget legolcsóbb kajáját, és hívj meg valakit rá!” Én emlékeztem hogy van egy olcsó szupermarket valahol, és az volt a taktikám, hogy összeállítok egy szendvicset a legolcsóbb hozzávalókból. Végül egy csomag baromfi szeletet, egy zsemlét és egy paradicsomot vettem egy szendvicshez, összesen 183 Ft volt a csippantás a kártyámmal. Szerencsére a bolt előtt sok éhes száj várakozott, így nem volt nehéz találni egy párt akiket meghívhattam erre a finomságra. Végül egy közös boomergángot is készítettünk az instagram sztorimba Évivel :)

P8090074

Körülbelül 5 percünk maradt a feladat elvégzése után hogy visszaérjünk a talákahelyre, úgyhogy sprinteltünk egy kellemeset, és mikor odaértünk alig akartam elhinni hogy csak 2. lettem… Barninak sikerült kunyerálnia valahonnan 100 Ft-ért egy zsemlét, amiben volt pár szál vékonyra vágott saláta. Csak halkan jegyzem meg, hogy ha az én szendvicsemből kivesszük az egész (!) csomag baromfi szeletet, akkor a zsömle és a paradicsom együtt csak 54 Ft lett volna, és talán még a tápértéke is nagyobb volt… No de nem csüggedem, innentől kezdve nem fogok kegyelmezni, még motiváltabb lettem! A második helyért 3 pontot kaptam.

P8090076

Amíg kint leszünk minden versenyzőnek lesz egy-egy egyéni feladata is, az első nap rögtön rajtam volt a sor: “Találd meg a szett-ikerpárod!” Újra elindult a visszaszámlálás 60 percről, és nekem meg kellett találnom azt a lányt, akinek az outfitje a leginkább hasonlít az enyémre. Szerencsére Marci 10 perc alatt kiszúrt egy lányt akivel a jobban talán senkivel nem hasonlítottunk egymásra, Csenge és én 95%-ban ugyanazt viseltük, yess!! Oda is rohantam hozzá hogy elkapjam egy fotóra, cserébe meghívtam őt is egy üdítőre. Ma délután derül ki, hogy hány pontot kaptam a feladat elvégzésére, úgyhogy figyeljétek az instastory-mat, de a holnapi beszámolóban is kitérek majd rá.

P8090078

P8090072

Gyorsan telik az idő ha az ember össze-vissza rohangál a Szigeten, plusz elég könnyen meg is éhezik emiatt, és a nagyon olcsó cserébe nem annyira finom szendvics nem volt elég kielégítő kettőnknek. Fejembe vettem hát hogy megkeresem a 3 kedvenc kajámat a Szigeten, és beszámolok nektek erről!

P8090069

Az első cél a tavalyi élmények után egyértelműen a Pola Pola standja volt, ahol egy nagy adag Cevapot vettünk magunkhoz. Ez egy montenegrói nagyon finom húsétel ajvárral, bucival és hagymával, szerintem a tökéletes kombináció fesztiválra. Egy 10 db-os adag 1990 Ft-ba kerül, ami bár nem olcsó ár-érték arányban abszolút a legjobbak között van. A második kedvenc standom a Casa Piadina kocsija, ahol nagyon szeretem a szalámis verziót, de néha nem kívánom a húst, így ha vegetáriánusok vagytok akkor ajánlom nektek is hogy próbáljátok ki a Pomodoro verziót. Innentől kezdve már csak a desszert hiányzott, egy karamellás Churrost ettem, ami tudom hogy nem a legegészségesebb, de nem is fogom minden nap ezt enni. Annyira finom, hogy egyszer mindenképp érdemes kipróbálni! A Szigeten való fizetést is megkönnyíti a Mastercard, hiszem nem kell kiváltanunk festipay kártyát és mindig sorban állni a feltöltések miatt, hanem egyszerűen fizethetünk a bankkártyánkkal. Erről és további előnyökről tudtok bővebben is tájékozódni a Mastercard honlapján.

P8090137

P8090197

Miután jól bekajáltunk már 8-at mutatott az órám, siettünk hogy elérjünk a P!NK koncert elejét. Csodálatos volt a show, zseniálisan énekelt a művésznő és nagyon látványos volt a koncert, benne van a top 5 Szigetes koncertben amit eddig láttam! A koncert után már nem maradt túl sok erőnk, úgyhogy hazaérve csak bedőltünk az ágyba, de ma 17:00-kor újra indul a buli, és holnap ismét egy részletes beszámolóval jelentkezem!

P8090224

P8090299

 

A bejegyzést a Mastercard szponzorálta.