Sneakerbox

Sneakerbox_6

Kiskorom óta imádom a cipőket, azon belül is a tornacipőket, de szerintem ezzel nem mondok sok újdonságot nektek! : D
Az életem nagy részét kényelmes surranókban töltöm, mert általában egész nap a városban rohangálok. Hol fotózásra hozok el termékeket, hol pedig meetingem van és így tovább, ezért különösen fontos nekem a komfortérzet. Na jó… az sem mindegy mennyire szép az a bizonyos kényelmesség! Sokszor kutatom a különleges és limitált kiadású sneakereket.

A mai bejegyzésben egy szuper itthoni közösséget szeretnék nektek bemutatni: ez a sneakerbox.hu blog és webshop, ahol – a nevéből már kitalálhattátok – a legmenőbb sneaker-ek vannak fókuszban! Ha valahol a világon kihoznak egy ultralimitált kiadású tornacipőt, vagy megjelenik az NMD legújabb változata, akkor a srácok biztosan beszámolnak róla. Legtöbbször nagyon részletes elemzést is kapunk a lábbeliről, és szuper képekkel van illusztrálva hogy a valóságban hogyan is mutat a lábunkon a surranó. A legjobb az egészben pedig az, hogy ha igazán megtetszik egy darab akkor a webshopból azonnal meg is tudom rendelni : ) Rendkívül fontosnak tartom hogy a szakértelem és az elhovatottság ott legyen egy webshop mellett, mert így biztosan tudom hogy jó kezekből érkezik az áru, illetve ha kérdésem vagy problémám van akkor biztos hogy kapok megfelelő segítséget. Ha ti nem is vagytok ennyire sneaker head-ek, és nektek kevésbé fontos például hogy milyen sűrűségű műanyagból készült a cipő technikai sarokrésze, a sneakerbox instagramot akkor is érdemes bekövetni! Imádom amikor találok egy-egy különleges darabot a feed-emben.

Hatalmas Adidas rajongó vagyok, Stan Smith-ből és Superstar-ból is van egy-egy klasszikus fehér színűm, de minél különlegesebb mintájú, színű, annál jobban felkelti az érdeklődésemet. Ehhez az outfiemhez egy bronz színű Adidas Superstart választottam, ez tökéletesen passzolt a horvát kisváros, Umag történelmi városrészének hangulatához és színvilágához. 1969-ben jelent meg az első Adidas Superstar, ami azóta is hatalmas sikernek örvend, mondhatni soha nem megy ki a divatból! : )

Sneakerbox_5

Sneakerbox_8

Sneakerbox_7
Sneakerbox_4

Sneakerbox_2

Sneakerbox_3

Sneakerbox_1

Photo: Kováts Márton

Top – Mango / Skirt – Zara / Bag – F&F / Sunglasses – Céline / Shoes – Adidas from sneakerbox.hu


Shop my skirt:

 

A bejegyzésben a Sneakerboxtól kapott termék található.