Prémium gyöngyszem Budapesten – Scandic fashion

Scandic_01

Szerencsés helyzetben vagyok, mert munkám miatt nap mint nap találkozom csodálatos emberekkel, viszont emiatt rendszerint hozzámszegezik a kérdést: “Tulajdonképpen mit is csinál egy divatblogger?” Valószínűleg számotokra nyílvánvalónak tűnik a válasz, mégis fontosnak tartom időről időre újra feleleveníteni: az én hivatásom hogy a női divatot a lehető legszélesebb spektrumon mutassam be nektek a rendelkezésemre álló eszközökkel. Egyetlen szabályt követek: kizárólag olyan termékeket illetve szolgáltatásokat mutatok be, melyeket kipróbáltam, melyekről őszinte véleményt tudok nyílvánítani. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a divatcégek nagyon pontos célcsoportot tűznek ki maguk elé márkájuk építésekor, így nem lesz minden olvasóm számára testhezálló az összes bejegyzésem. Viszont fogyasztóként is nagyon fontosnak tartom hogy megismerjem a teljes palettát, mert nem volt még olyan kollekció vagy trend ami ne szélesítette volna a látókörömet, és ami ne lett volna hatással az ízlésemre.

Ezért is örültem nagyon mikor egy hónappal ezelőtt megkeresett Judit, a Scandic Fashion ügyvezetője, hogy lenne-e kedvem megismerkedni az általa gondozott ruhákkal. Bevallom őszintén előtte sosem hallottam az üzletről, illetve mint utóbb kiderült az ott kapható márkákról sem, egész egyszerűen azért mert eddig nem volt online megjelenésük. Örömmel mondtam hát igent, hiszen az ilyen családi kézben lévő, a divat iránti szeretetből fakadó vállalkozások nagyon ritkák, és – bár tudjátok hogy az én véleményem szerint abszolút van létjogosultsága a fast fashionnek – így lehet igazi gyöngyszemekre találni.
A mai bejegyzésben négy outfitet hoztam el nektek két különleges divatháztól, melyek itthon kizárólag a Scandic Fashion üzletében kaphatóak (Google térkép a cikk végén). Ezek a termékek abszolút a prémium kategóriába tartoznak, így az áruk is ennek megfelelő. Tudom hogy ezt nem mindenki engedheti meg magának, viszont ha olyan különlegességekre vágysz ami csodálatos anyagból készül, megtestesíti a könnyed, nem hivalkodó eleganciát, és garantáltan nem jön veled szembe az utcán, akkor számodra ez a tökéletes választás. Egy Ferrari sportautóra is sokat kell költeni, mégse mondta még senki egy Ferrari tulajdonosnak hogy pazarolja a vagyonát :)

Az Airfield márka megtestesíti a magabiztos és céltudatos nőt, aki nem zárkózik el az innováció elől és megköveteli a minőséget. Olyan kollekciókat terveznek évről évre, amik a mindennapi élethelyzetekben megállják a helyüket, folyatosan követik az új trendeket, de mernek visszanyúlni a régi kasszikus vonalakhoz. A márka központja Seewalchen, Austria, ahol a munkafolyamatok nagyrésze is zajlik. Az évek során sikerült olyan anyagokat kifejleszteniük, amivel elősegítik a környezettudatosságot, így ha ez számodra is fontos, akkor nyugodt lehetsz hogy gardróbod legújabb darabjai a megfelelő kezek közül valók.

Az új kollekcióból a két kedvenc szettemet láthatjátok most a blogon. Az első egy romantikusabb földig érő mintás ruha, melyen minden olyan elemet megtalálunk, ami a legújabb trendeknek megfelel, közben felszínre hozza viselőjének legjobb tulajdonságait. A második szett egy tetőtől-talpig fekete look, mondhatni egy Jolly Joker outfit, ha kényelmes de közben elegáns megjelenést szeretnénk, mondjuk egy nyári partin a naplementében.

Scandic_02

Scandic_03

Scandic_4

Scandic_05

Scandic_6

A második márka már több mint 20 éves múltra tekint vissza. A Belgiumból származó és Olaszországban készülő Sarah Pacini mára egy nemzetközileg elismert márkává nőtte ki magát. Legfőbb célja a művészetek és a divat összekapcsolása, és egy olyan márkanév kialakítása, ami egyet jelent a modern nővel. A kollekcióban található darabok külön-külön, de akár egy teljes lookban is tökéletesen viselhetőek. A monokróm színvilág jellemző a márkára, az új tavaszi-nyári kollekcióban a bézs, fekete, szürke és fehér különböző ányalatait fedezzük fel. Az első szettem egy városi rohangálós outfit, amiben kényelmesen, mégis nőiesen át tudok vészelni egy-egy stresszesebb napot. A második outfit a művészetek királynője elnevezést kapta tőlem, a különleges nadrág-ruha kombináció egy teljesen új szintre emeli az elegáns megejelenést.

Scandic_07

Scandic_08

Scandic_09

Scandic_10

Scandic_11

Scandic_12

Photo: Kováts Márton


További elérhetőségek: Scandic instagram, facebook, webshop
Az üzletet megtaláljátok az alábbi címen:

A bejegyzést a Scandic fashion támogatta.