Notthing Hill

Notthinghill 1

Nem szoktam érzelmes posztokat feltölteni, de úgy éreztem most ki kell magaból írni az aktuális gondolatokat, amik a fejemben kavarognak. Ne értsetek félre, teljesen boldog vagyok az életemmel,  valahogy mégis lehangolt vagyok azóta hogy megjöttünk Miamiból. Ez lehet annak tudható be, hogy a hirtelen ért kultúrsokkot még mindig nem tudtam teljesen feldolgozni, sőt azóta is folyamatosan úton vagyok és újabbnál újabb élmények, impulzusok érnek, amiért rendkívül hálás vagyok.
Úgy érzem kicsit újra magamra kell találjak, mert teljesen elfolynak a napok és nem vagyok elég produktív. Gondolom ilyen veletek is megesett már az életetek során. A legjobb megoldás, ha erőt veszek magamon és új terveket, célokat tűzök ki magam elé. Szeretnék idén eljutni Párizsba és teljesen átérezni a francia életérzést. Megnézni a Mont Saint-Michelt, elmenni Disneylandbe, hajnalban kilátogatni az Eiffel toronyhoz egy piros földig érő estélyiben és elkészíteni álmaim képeit, felfedezni a legcukibb kávézókat, elveszni a Louvre-ban a csodás történelmi alkotások között, a listám pedig végtelen hosszúságú…
Már attól jobb kedvű lettem, hogy ezeket mind leírtam nektek. Ne felejtsétek el, a social media egy felületes dolog, hiába osztjuk meg a legjobb pillanatainkat, sokszor fogalmunk sincs mi történik éppen a másikkal.

Az outfitemről is ejtek néhány szót: a cipőt még Fort Lauderdélben vadásztam egy designer outletben. Annyira különleges darab, hogy nem bírtam ott hagyni. Ha tudtam volna hogy ilyen jó cuccokat lehet kint kapni, akkor tuti 10x ennyi pénzt viszek magammal, de így végül a pénztárcám megúszta a károkat. : D
Kabát és felső F&F aktuális kollekció, a nadrág basic H&M, a Furla táskát pedig néhány hete vadásztam a MOM PARK Shopping days-en.

Notthinghill

Notthinghill 3

Notthinghill 4

Notthinghill 5

Notthinghill 6

Notthinghill 7

Photo: Kováts Marci

Coat – F&F / Top – F&F / Jeans – H&M / Shoes – Jil Sander / Bag – Furla / Sunglasses – Céline


Shop similar: