Festival Season

OI000007-01

Lehet hogy egy picit régimódi vagyok, de én még mindig a koncertek miatt járok fesztiválokra. Egyszerűen van valami varázslatos abban, mikor többezren üvöltjük ugyanazt a refrént, és bár a klubkoncerteket is nagyon szeretem, valahogy a fesztiválokon még szabadabbnak érzem magam, és ezt látom azokon is akik mellettem nyomorognak már több mint egy órája, mert késik a Linkin Park. Amikor elkezdődik az “In The End”, minden meg van bocsátva! :)

Attól a pillanattól kezdve hogy belépünk a fesztivál területére egy teljesen más világba csöppenünk, így nem árt felkészülni bizonyos dolgokra. Rutinos fesztiválozóként nekem van egy listám a legfontosabb kellékekről, amikre ilyenkor szükség lehet, ezt szeretném veletek most megosztani.Mivel ezek között vannak olyan kiegészítők, amiket évente maximum párszor használ az ember, ezért érdemes szétnézni a Vatera oldalán, ahol használtan vagy újonnan is be tudunk szerezni mindent! Én is találtam pár jó cuccot, a listában található linkekre kattinta ti is megnézhetitek. Ez a bejegyzés még nagyon sokáig itt lesz, így ha gondoljátok adjatok hozzá egy könyvjelzőt, így később is megtaláljátok! :)

– Kütyük: Telefon a legfontosabb, hiszen rengeteg képet és videót kell készíteni ;) A töltőt se felejtsétek el, illetve ajánlom a többfajta végű töltőkábeleket, hogy az ismerősökön is tudjunk segíteni, ha éppen más típusú telefonjuk van. Egy power bank is nagyon hasznos, kifejezetten ha kempingezni mentek és nem lesz konnektor a közelben.
Dokumentumok: bankkártya, személyi igazolvány, fesztivál jegy. Érdemes csak a legfontosabb dokumentumokat betenni, hogy ha úgy alakul ne hagyjunk el egyszerre mindent.
Ruha: időjárásnak megfelelően pakoljatok, tényleg megérni bedobni azt a pár extra cuccot. Anyunak igaza van, réteges öltözködés a kulcsszó!
(short, hosszúnadrág, póló, top, pulcsi, széldzseki, esőkabát, fürdőruha, zokni, fehérnemű, tornacipő, gumicsizma vagy olyan bakancs ami nem ázik be, szandál, papucs, stb…)
– Kiegészítők: napszemüveg, kalap, hajpánt vagy hajgumi, olyan ékszer, amit nem sajnálunk ha elszakad vagy elveszik, táska, ami kényelmes és egész nap tudsz viselni a koncertek alatt is például hátizsák
– Pipere: Érdemes rendesen felkészülni, mert annak ellenére hogy van mentő és gyógyszertár a fesztiválokon, a legváratlanabb pillanatban is szükségünk lehet ezekre… gyógyszer, sebtapasz, naptej, kálcium tabletta, fogkefe-fogkrém, kézfertőtlenítő, zsebkendő, nedves törlőkendő, és mini kiszereléső tisztálkodószerek (érdemes hotelekből begyűjteni előre)
– Kemping felszerelés: Ha úgy tervezitek, hogy sátrazni fogtok és mondjuk társasággal mentek, akkor úgy érdemes lerakni a sátrakat, hogy mindenki ajtaja egy kialakított kör közepére nézzen, így egyszerűbben megtaláljátok a sátratokat és a közös bandázási pont is meglesz. Én nagyon szeretem a bohókás sátrakat, ezért ha legközelebb kempingezni megyek, akkor fogok magammal vinni pár extra kiegészítőt, hogy kényelmesebbé és hangulatosabbá varázsoljam sátrazást. Az általános sátor, hálózsák, polifoam matrac trió mellé én vinnék egy rozoga szőnyeget, pár strapabíró párnát és napelemes égősort amivel ki lehet világítani a helyet.

És a végére hagytam a legjobb hírt, a Vaterával közösen szeretnénk kisorsolni közöttetek egy páros bérletet az EFOTT fesztiválra!!! :)
Nem kell mást tenni a jelentkezéshez, mint EZT az instagram posztot lájkolni és kommentben megírni, hogy kit vinnél magaddal a fesztiválra. Sorsolás Július 4-én! A nyertest instagramon értesítjük, az adatok egyeztetése után a Vatera küldi a jegyeket. Sok szerencsét és jó fesztiválozást!

napszemüveg

kalap

hátizsák

esokabat

csizma

sátor

A bejegyzést és a nyereményjátékot a Vatera szponzorálta.