Adventures with Teva

tevashoes 7

Június elején kocsiba pattantunk és levezettünk a horvát tengerparting, hogy négy csodás napot eltölthessünk Umagban. Imádok strandolni, de amit még ennél is jobban szeretek az a városnézés és túrázás. A harmadik napon nagyon felhős volt az ég, ezért fogtuk magunkat és elindultunk Umagból, hogy felfedezzük isztria csodás helyeit. Első állomásunk egy középkori városka volt. Grožnjant a 60-as években művészek vásárolták fel és ennek köszönhetően felvirágzott és az ország egyik legfontosabb kultúrális központjává vált. Az egész város 1,5-2 óra alatt kényelmesen bejárható, a séta után pedig érdemes gyönyörködni a tájban, mert meseszép. Az első outfitemet itt fotóztuk le, egy hófehér lágy esésű rompert és egy kényelmes pasztell kék Teva szandált viseltem.

A napunkat Porečban folytattuk, ahol séta után egy kiadósat ebédeltünk a város kikötőjében. Az utolsó állomásunk Vrsar volt, a tengerparti város Rovinj és Porec között található és az egyik érdekessége, hogy az óváros nem a parton, hanem egy domb tetején kezdett kialakulni és onnan szép lassan húzódott le a kikötőig. A város hihetetlenül békés, ezért a nyugodt és családias nyaralás kedvelőinek ajánlanám.
Miután felfedeztem egy olyan utcácskát, ami a ruhám színeiben pompázott, így készítettünk a második szettemről is képeket. Egy pamut toppot és szoknyát, valamint egy mintás Teva szandált viseltem.
Mivel egész nap gyalogoltunk, ezért fontos volt hogy olyan nyitott cipőt válasszak, ami kényelmes és jól bírja a strapát. Ha ti is szerettek túrázni és a megfelelő nyári lábbelit keresitek, akkor nézzetek szét a Teva oldalán, mert rengeteg szín és fazon közül tudtok válogatni!

tevashoes

tevashoes 1

tevashoes 8

Tevashoes 10

tevashoes 6

tevashoes 5

Tevashoes 13

Photo: Kováts Marci   /   Location: Croatia

Romper – Chicwish / Blue Sandals – Teva / Top & Skirt – Tezenis / Shoes – Teva / Bag – YSL


Shop my dress:

 

A bejegyzést a Teva shoes támogatta.