Notino YSL Tatouage Couture kollaboráció

Ez a bejegyzés kivételesen nem a ruhákról és az outfitről fog szólni, hanem egy szuper termékről, amit napi szinten használok és nekem aboszlút bevállt. A YSL beauty márka már évek óta hatalmas kedvencem, ezért amikor megjelent a Tatouage couture lip stain nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Rengeteg folyékony matt rúzst próbáltam már az elmúlt évek során, de egyik se vállt be igazán, mert túlságosan vastagnak éreztem, szárította a számat és konkrétan kényelmetlen érzés volt viselni.
Ami a leginkább közel állt a tökéletes rúzshoz, az a Lancome Matte shakere volt, viszont az egyetlen apró hibája, hogy a pufi applikátor miatt nem lehetett vele elég precízen felvinni a terméket. A YSL-ben pont ezt imádom, hogy a vékony és szögletes applikátor segítségével olyan pontosan meg tudjuk rajzolni a szánkat, hogy a ceruza használata teljesen feleslegessé vált. Vízes textúrának köszönhetően gyorsan megszárad és olyan mintha semmi nem lenne az ajkainkon. A színekkel is tudunk játszani, akár többet is tudunk keverni és a különböző rétegek felvitelével a szín intenzitását tudjuk növelni. Nem darabosan kopik, hanem egységesen halványul. Nem kell az egészet teljesen letörölni, ha újra akarjuk felvinni, hanem akár tükör segítsége nélkül is, csak teszünk egy kicsit az ajkaink belső részére és kész is!

Ezt az új árnyalatot a Notino.hu oldaláról rendeltem magamnak, nézzetek szét ti is mert ott 18 gyönyörű szín közül válogathattok!
Nekem az aktuális kedvencem a képeken is szereplő 17-es szín, ami a Unconventional Coral nevet kapta.

Photo: Kováts Marci

 A bejegyzést a Notino támogatta.