What’s in my bag? – 2017

Signal_08

Időről idődre szeretek visszatérni ehhez a témához, és megmutatni mi lakozik éppen a táskámban.
Érdekes látni, hogy mennyit változott az ízlésem és milyen márkákat részesítek jelenleg előnyben.
Ha kíváncsiak vagytok az első “Mi van a táskámban” poszra, akkor klikkeljetek ide!

Napszemüveg: A tavalyi évhez képest semmit sem változott ebből a szempontból az ízlésem, még mindig a Céline napszemüvegemet viselem az év 365 napjában.

Smink: YSL – Full Metal Shadow csillámos szemhéjkrémje állandóan ott lapul a táskámban, nagyon könnyen lehet vele dolgozni, gyönyörű fénye van és elég csak kézzel felvinni.
Maxfactor Honey Laquer szájfénye. Végre egy olyan szájfény, ami nem ragad és szép pigmentált barackos színe van!
L’Oréal Miss Baby Roll szempillaspirál, mert mindig rákattanok az újdonságokra, főleg ha cuki pasztell pink és zöld csomagolása van.

Parfüm: Guerlain – La Petite Robe Noir Eau de Parfum intense lapul mostanában táskám alján, mert isteni finom púderes illata van és nyáron nálam csak a virágos és könnyed parfümök jöhetnek szóba. Amúgy nagy rajongója vagyok a Guerlain parfümöknek, a Eau de Toilette, Black perfecto és Mon Gulerlain parfümök is megtalálhatóak a kollekciómban.

Krém: Tavaly a Clinique Pep-start szemkörnyékápolója volt a táskámban, idén viszont sokat utaztam és sikerült jól feltankolnom a Sephorában a kedvenc szemmaszkomból, ami csodákat tesz a karikáimmal.
Az avocado és a pearl a két kedvencem, de vettem még kézmaszkot, lábmaszkot és ajakmaszkot is kipróbálni.

Fogfehérítés: Mindig vevő vagyok az újdonságokra, amivel gyorsan és fájdalommentesen varázsolhatom fehérebbé a fogaimat. A Signal White Now Touch tollát főleg akkor szoktam használni, amikor szükségem van a szép mosolyra. Például ebéd utáni meeting előtt vagy fotózásokon. Könnyen alkalmazható, fogmosással eltávolítható és optikailag fehérít!

Nasi: Nem is olyan régen fedeztem fel a Goodio finn csokoládé márkát instagramon, akik raw-vegan-organic finomságokat készítenek. Olyan aranyosak voltak, hogy megleptek egy nagy dobozzal a kedvenc válogatásaikból. Ez azzal járt, hogy állandoan csoki van a táskámban. : D

Telefon: Tavaly a Huawei P9-es készüléket használtam, idén átváltottam a P10-esre, ami sokkal lekerekítettebb és csinosabb külsőt kapott. Hamarosan érkezik egy részletesebb beszámoló arról, miért is szeretem ezt a telefont és milyen beépített funkciókat használok nap mint nap.

Signal_041

Signal_07

Signal_02

Signail_03

Signal_06

Signal_01

Photo: Kováts Márton

Skirt – F&F / Top – Zara / Shoes – H&M / Bag – Parfois / Sunglasses – Sun & Eye

 

A bejegyzésben szponzorált termékek jelennek meg.