Twilight

Huawei_P20_9

Marcival az előző héten elmentünk ebédelni egyet, és arra gondoltam, hogy letesztelem az új Huawei P20 Pro telefonomat. Meg is találtuk hozzá a tökéletes helyszínt, a Bárkert Bistro-t, ami a Várkert bazár alatt található iszonyatosan stílusos hely, és Budapest legfinomabb sajttortája is itt kapható. Most azt hiszitek hogy túlzok, de nem! Sehol nem ettem ennyire finomat :)
Maga a készülék három színben létezik: alkonyat lila, éjfekete és holdfény kék. Nekem egyértelműen a lila tetszett a legjobban, szerintem ez a legkülönlegesebb a három közül, sosem volt még csak hasonló színű telefonom sem. Igazi fashion statement!
A FullView OLED kijelző lehetővé teszi, hogy még nagyobb felületen élvezhessük a képeket, videókat. Ez az első olyan készülék, aminek a hátlapján három darab kamera található, egy 40MP-es színes az elképesztő felbontásért, egy 20MP-es monokróm az esti fotók tisztaságáért és egy 8MP-es teleobjektív azokra az esetekre amikor nem tudunk közelebb férkőzni a témához. Hatalmas, 4000 mAh-ás akkumulátorral szerelték fel, így gond nélkül bírja az egész napos megpróbáltatást, ha pedig mégis merülőben lenne a sok Instagram sztorizástól, akkor a gyortöltésnek köszönhetően pillanatok alatt újra tudom tölteni, akár egy külső akksiról.
Ha további információkat szeretnétek megtudni a mobilról, akkor a Huawei honlapján minden részletet megtaláltok.

Huawei_P20_1

Huawei_P20_4

Huawei_P20_3

Huawei_P20_5

Huawei_P20_10

Huawei_P20_2

Huawei_P20_6

Photo: Kováts Márton

Felső: H&M / Nadrág: Levi’s / Telefon: Huawei P20 Pro / Helszín: Bárkert Bistro

A bejegyzést Huawei támogatta.