Sziget fesztivál a Mastercarddal – 3. nap

P8110857

Már a harmadik Sziget napra készülődtem reggel, de még mindig nem sikerült kihúznom a srácokból hogy mi lesz a Mastercard pontverseny főnyereménye, egyszerűen el sem tudom képzelni mi lehet az… Nagyon remélem hogy nem egy katapult kilövés vagy egy bungee jump, mert azt teljességgel kizárt hogy bevállaljam! :D

P8110808

Tegnap is a szokásos “Budapest” feliratnál volt a találkozó 5-kor hogy átvegyük a harmadik feladatot, ami a “Fesztiválkvíz” kitöltése volt. A csavar az egészben az volt, hogy kellett találnom két Sziget Szitizent, pontosabban egy lányt és egy fiút, akik segítenek nekem a feladat megoldásában, és szintén rendelkeznek Mastercard bankkártyával (ezzel kapcsolatban is volt kérdés). Körülbelül 5 perc keresgélés után rátaláltam egy cuki párosra, és bele is vetettük magunkat a kvíz kitöltésébe. Én ha tehetem minden évben kilátogatok minimum egy napra, de a két lelkes segítőm is törzsgyökeres fesztiválozó volt, és ennek meg is lett az eredménye! Villámgyorsan és nagy magabiztossággal száguldottunk végig a teszten, amit boldogan köszöntem meg nekik egy-egy jéghideg itallal. Barni is hamar végzett a feladattal, és csak remélni tudtam,hogy legalább egy kérdést elrontott, és ma nem ő fog nyerni. Mikor Maris is végzett a kvízzel, a zsűri gyorsan kiértékelte a tesztet, és nagy meglepetésemre Barni tényleg elrontott egy kérdést, ezért Marissal, hibátlan megoldásunkkal holtversenyben nyertünkl! A jutalmunk 9-9 pont volt, míg Barni a második helyért 6 pontot zsebelt be. Idő közben Maris is elvégezte az egyéni feladatát, amire ő is szuper 6 pontot kapott (itt ez a max), tehát a szombati nap elején az állás a következő:

– Maris: 0 + 3 + 9 + 6 = 18 pont
– Barni: 6 + 9 + 6 = 21 pont
– Vivi: 3 + 6 + 6 + 9 = 24 pont

Feltételezem, hogy Barni sem fogja elrontani az egyéni feladatát, így virtuálisan jelenleg 27 ponttal áll, ezért a mai csapat feladaton múlik hogy ki lesz az első! Még van esélyem, jessz!!!

P8110816

P8110836

Tegnap én voltam a soros hogy átvegyem a Mastercard instagram oldalát, és szuper fotókat
lőttünk, ha kíváncsiak vagytok miket publikáltam, akkor csekkoljátok a feedjüket! :)

P8110935

A pénteki célom az volt, hogy kipróbáljak valami extrém dolgot a fesztivál területén. Ahogyan említettem, bungee jumping és a katapult kilövés teljességgel kizárt volt, én még nézni is alig bírom az ilyet :D A rosszullét elkerülése érdekében valami olyat kerestem, ami a magasba visz fel, de nem fogja kirázni belőlem az ebédemet. Barnival végül megtaláltuk a Skybar-t, ami egy panorámás koktélozást kínál 50 méter magasban. Mi végül a sor miatt pont lecsúsztunk a naplementéről, de az esti fények is gyönyörűek voltak. 4500 forintba kerül és 15 percig élvezhetjük a Sziget látványát egy “ajándék” ital kíséretében. Legalábbis ezt állították! Végül viszont csalódnunk kellett, mert röpke 5 perc után újra leeresztettek minket, mondván nagy a sor, sokan szeretnének felmenni. Hát köszi, akkor kérem vissza a pénzem kétharmadát! Az élmény maga nagyon jó volt, viszont ha nem szeretnétek sokat várakozni, akkor érdemes inkább naplemente előtt felmenni, mert akkor sorban állás nélkül
be tudtok ülni a lebegő bárba, és talán jogosan megkapjátok mind a 15 percet.

P8110920

P8110956

P8110997

P8110991

Mivel ma, szombaton egy nagyon hosszú napnak nézünk elébe, ezért tegnap a korai visszavonulás mellett döntöttünk, hogy rá tudjunk készülni az utolsó, egyben legfontosabb napra. Ma 14:00-kor már találkozó! Ma (szombaton) is érdemes lesz figyelni az instagram story-mat, ha szeretnétek egy kis finomságot magatokhoz venni ebben a szeles időben, aki először megtalál azt megjutalmazzuk ;) Holnap pedig érkezem az utolsó beszámolóval is, ha kíváncsiak vagytok a végjátékra ne hagyjátok ki!

P8111008

P8111035

A bejegyzést a Mastercard szponzorálta.