Partywear – F&F clothing

fandfclothing_2

fandfclothing_1

fandfclothing_3

fandfclothing_4

fandfclothing_5

fandfclothing_6

fandfclothing_7

Az ünnepek közeledtével már sokunknak azon kattog az agya hogy mit vegyünk ajándékba, mi legyen a menü, a dekoráció, viszont van még egy sarkalatos pont amiről nem szabad megfeledkezni: mit viseljünk a karácsonyi és szilveszteri partikon? Kiválasztottam hát nektek három szettet, melyekkel minden ünnepi eseményen a megfelelő eleganciával jelenhettek meg:

Elegáns maxi

Munkahelytől függően változik hogy kinek milyen „választhatóan kötelező” karácsonyi bulin kell megjelennie. Ha komolyabb eseményről van szó, ahol a cég vezetői is tiszteletüket teszik, érdemes elegánsra venni a megjelenést. Ehhez tökéletes egy lágy esésű, kifinomult színű maxi ruha. Fekete magassarkúval és nude kiegészítőkkel visszafogottan elegáns, de a bordó szín enyhe szexi beütést is ad neki. A fekete műszőrme kabát téliessé teszi, és tökéletesen harmonizál a cipővel.

Trendi midi

Ha a munkahelyi buli légköre oldottabb, fiatalosabb, akkor jöhet a midi szoknya, de ez az outfit egy családi rendezvényen is megállja a helyét. Kombináljuk elegáns felsővel, cipővel és táskával, és kapjunk fel hozzá egy vagány motoros dzsekit. Így az összhatás egyszerre laza és csinos.

Rosegold mini

Habár ez a ruha a legrövidebb fazon, ez is rendkívül elegáns. A fémes anyag olyan szép és feltűnő, hogy nem sok kiegészítő kell hozzá: a jól bevált fekete magassarkú és egy fekete kistáska éppen elég. Ha valaki ragaszkodik az ékszerekhez, néhány vékony rosegold gyűrű szépen mutat hozzá. Ha a család elvárja, hogy kicsípd magad, vagy ha már szilveszterre tervezel, ez a ruha mindenképp remek választás – éppen annyi csillogást visz az esti partywear-edbe, amennyire szükséged van.

Az F&F honlapját böngészve pedig kiválaszthatjátok a kedvenceiteket. :)

❤︎