#OriginalSummer

TEVA_SZIGET_4

Imádok nyáron sokat utazni, amit viszont nem szívesen hagynék ki a Budapesti programok közül, az a Sziget fesztivál. Egy olyan hét amikor minden csak a pezsgésről és zene iránti szeretetről szól, amikor megmutathatod milyen a saját stílusod és közben senki nem fog rád furcsán nézni, de tényleg!

Az idei mottóm az “egyszerű, de nagyszerű” volt, és ez meglátszik a szigetes outfitjeimen is. Az elmúlt évek során egyre fontosabbá vált számora, hogy kényelmes lábbelit válasszak az egésznapos programok miatt, ezért elkezdtem keresgélni a piacon, és ekkor akadtam rá a Teva márkára. A klasszikus ugyanakkor letisztult formájú cipők szuper kényelmesek! Én két hétköznapi darabot viseltem a szombati napon, egy feketét és egy fehéret. A honlapot böngészve viszont több száz különböző formájú, színű és mintájú darabokkal találkozhatunk.

Nagy nyereményjátékkal is készültek idén, hiszen az #Original Summer néven indított kamányban bárki részt vehet, a fődíj pedig egy két fős Amerikai körutazás! Játsz és oszd meg a legemlékezetesebb nyári pillanatokat az Instagramon, használd az #OriginalSummer hashtaget és nyerj!

Határidő Szeptember 21. – http://www.teva-eu.com/en/originalsummer/

 

TEVA_SZIGET_9

TEVA_SZIGET_5

TEVA_SZIGET_2

TEVA_SZIGET_1

TEVA_SZIGET_7

TEVA_SZIGET_6

TEVA_SZIGET_8


Shop similar: