Magnolia Bakery

blogra4

blogra1

blogra3

blogra7

blogra8

blogra5

blogra6

Blogra2
Az egyik gasztronómiai blogon figyeltem fel a Magnolia Bakery csodás süteményeire, és el is döntöttem,  hogy ha New York-ban járok biztosan kipróbálom!
A design, a pasztell színek, és a mennyei illatok azonnal rabul ejtettek.  Igaz, nem szabadott volta fényképezni, de mindenképp szerettem volna átadni nektek egy keveset a hangulatból.
A gurmanok kedvence, a Banana Pudding első volt a kívánságlistámon. Annyira finom, hogy még biztosan vissza megyek érte…

A finomságokat végül a Central Park-i naplementében fogyasztottuk el, és legnagyobb örömömre még a kedvenc blogger párosommal is összefutottam az utcán.  Pont olyan közvetlenek és mosolygósak élőben, mint képernyőn keresztül!

Just another fashion blog & One dapper street

I knew I had to try Magnolia Bakery’s finest when I first read about them online. I fell in love with their delightful Upper West side shop at first sight: the beautiful cupcakes, the lively pastel colours, the heavenly smell. My favorite was the Banana Pudding!

After our picnic in Central Park I even bumped into my favorite blogging couple, Lisa and Marcel. The best day in NYC so far!

Just another fashion blog & One dapper street

Outfit: Top – Chicwish / Short – Sheinside / Backpack – Bershka / Sandals – Zara