Intimissimi on ice – 2016

swarovski_monica_bra_intimissimi

Húsz évnyi nőiesség, gyengéd vagy határozott, merész vagy éppen visszafogott stílusban. Az Intimissimi nagystílűen ünnepli huszadik születésnapját: egy különleges melltartó megalkotásával, amely ékszerként tiszteleg a női szépség előtt. Az Intimissimi aprélokos figyelmet fordított a tervezési folyamatra, a különleges darabot ragyogó Swarovski kristályokkal díszítette. A márka egyik nélkülözhetetlen alapdarabja, a teljesen fekete, pánt nélküli Monica modell mikroszálas hátsó pántját csillogó kristályok borítják. A 325 kristállyal diszített fehérnemű arra született, hogy az egész világ megcsodálja és új fényt adjon megjelenésednek. Swarovski kristályok, négy különböző méretben – a legnagyobbtól a legapróbbig minden követ egyenként, kézzel helyeztek fel, előre megtervezett minta szerint. A fényáradat a fekete anyagon olyan, mintha több száz hullócsillag lenne a forrása. Tökéletesen különleges, igazi női álom, amely hamarosan valósággá válik. A kivételes szépségű színpadi produkciót beragyogja majd a kristályok csillogó játéka és a nézőtér energiája, amint izgatottan várja a legújabb darabok érkezését. Az Intimissimi On Ice egy egyedülálló előadás, a hírességek és a stílus parádéja, ahol a divat, a tánc és zene sztárjai egy szenzációs koreográfia keretében randevúznak a jégen.

Dresses

A 2016. október 7-én és 8-án megtartandó előadáson a többszörös Oscar díjas Milena Canonero jelmeztervező által, az Intimissimi fehérneműkre megálmodott kosztümökben lép fel – többek között – a profi korcsolyázó, Evgeni Plushenko, Carolina Kostner, Kiira Korpi és Stephan Lambiel.

A kreatív igazgató az Emmy-díjas Marco Balich, az Olimpiai ceremóniák egyik legkiválóbb és legkeresettebb producere lesz.
A show művészeti vezetője Kim Gavin lesz, aki korábban olyan nagyszabású eseményekért és showműsorokért felelt, mint a 2012-es Londoni Nyári Olimpiai- és Paralimpaiai Játékok záróünnepsége, Robbie Williams és Anastacia koncertjei, vagy a Wembley-ben 2007-ben Diana hercegnő tiszteletére rendezett emlékkoncert.

Nathan Clark koreográfus is kulcsfontosságú résztvevő lesz a színfalak mögött – többek között olyan neves előadók koncertjeit koreografálta, mint a Spice Girls, Rihanna, Coldplay, Annie Lennox, Sir Tom Jones vagy Kylie Minogue.

Az est sztárfellépője: Andrea Bocelli.

intimissimi-ice-1280x800