Instax SQ6

Három évvel ezelőtti karácsonyra Marcitól egy Fujifilm Instax mini 90-es kamerát kaptam ajándékba. Hatalmas volt az öröm, mert a vintage kinézete mellett nagyon cuki képeket tudtam vele készíteni. Ennyi évvel és kettő cipősdobozi filmmel később, egy nagyobb gépet próbálhatok most ki! Az Instax SQ6-os már nem mini, hanem square filmet használ, ami négyzet alakú és nagyobb méretű. A Blush Gold árnyalat mellett kapható még Aqua Blue, Ruby Red, Pearl White és Graphite White színekben. Természetesen menő tokokat is gyártanak a kamerákhoz, így biztosan nem fogjuk megkarcolni, vagy ha leejtjük sem fog megsérülni.
Gyönyörű dizájn, letisztult formatervezés és rendkívül sok fotós funkció jellemzi ezt a kis gépet, mellyel még élvezetesebb lesz a fotózás! A fényképezőgép mellé egy 3db-ból álló vaku színszűrő szett jár, amivel még színesebbé varázsolhatjuk az Instax képinket.

Idén minden utazásomra magammal fogom vinni, hogy az ott készült képeket végül egy albumba ragasszam és bármikor feleleveníthessem a legjobb pillanatokat.

 

Helyszín: Positano, Italy

Kamera: Instax SQ6 Blush Gold / Tok: Caiul tok Blush Gold árnyalatban

A bejegyzést az Instax Hungary támogatta.