Heinemann Duty free & Victoria’s Secret

Beauty_39

Nem is olyan régen néhány blogger társammal egy különleges helyre kaptunk meghívást, a Budapest Airporton található Heinemann Duty Free és Victoria’s Secret üzletek megújult kínálatát bemutató sajtórendezvényre, valamint egy kicsi betekintést nyerhettünk a reptéri kulisszák mögé.
Naponta körülbelül 13 000 ember halad át a Heinemann budapesti kapuin, ami azt jelenti, hogy jelentős mennyiségű vásárlónak kell széles kínálatban termékeket biztosítani, ezért most mégszínesebb és változatosabb lett a paletta. Rengeteg új márkával találkozhatunk, mint például M2Beauté, Victor&Rolf, Helena Rubinstein vagy Elisabeth Arden. Az egyik nagy kedvencem, a Rituals Cosmetics bőrápolási termékei is végre elérhetőek Magyarországon. Mivel imádok új helyeket felfedezni, ezért minden ami kis kiszerelés vagy travel size jöhet, nem szeretek lemondani az imádott termékeimről az utazások során sem.
Itt mindent megtaláltok ami szem-szájnak ingere!

Beauty_40

Beauty_60

Beauty_44

Beauty_46

A Victoria’s Secret rajongók figyelmébe szeretném ajánlani, hogy Magyarországon egyedül csak a Budapest Airporton található hivatalos márkaüzlet, ezért érdemes előbb érkezni a reptérre, hogy felszállás előtt még jól körbe tudjunk nézni a hatalmas bőrápolási termékek kínálatában! A látszat néha csal, tényleg rengeteg mindent megtalálunk ebben az aprócska üzletben, többek közt táskát, bőröndöt, útlevél tokot, sminket és egy pár fehérneműt. Ajándéknak remek ölet, de magunkat is meglephetjük valami illatos vagy rózsaszín csodával! : )
Beauty_36

Beauty_8

Beauty_20

Beauty_38

Beauty_68

Beauty_67

Köszönöm a meghívást a Heinemann Duty Free-nek!