Dior vs MILK

Szempillaspirál teszt következik!

Még tavaly, az amerikai Sephora-ból beszereztem a Milk Makeup Kush Mascara és a Dior Diorshow szempillaspirálját mini méretben.
Meg kell mondjam, mindkettő hatalmas kedvenc lett és újra fogom őket vásárolni!

Kezdjük a Milk Makeup szempillaspirállal:
Szuper “dundi” keféje van, ami elsőre ijesztő lehet, de fantasztikus pillákat csinál. Amikor maszkot viseltem, akkor a szemem alatt néha megjelent néhány fekete folt, de könnyedén le tudtam törölni és egyáltalán nem volt vészes a helyzet. Tartósság szempontjából 10-ből 8-at kap.
Dúsít és hosszabbít, miközben hidratálja a szempillákat a kendermagolajnak köszönhetően. A Milk Makeup márka Cruelty-Free, Paraben-Free és 100% Vegan.
A Cult beauty oldalán tudjátok beszerezni a smink és arcápolási termékeiket.

Ára: a kicsi kiszerelés 5.500ft a nagy 9.000ft 

 

A Diorshow Iconic Overcurl szempillagöndörítő hatását a hajlított spirálnak köszönheti, amivel könnyedén formázza a szempillákat a tövektől a végekig.
Az ívelt kefével egyszerűbb dolgozni, viszont könnyebb a festéket a szemhéjra felkenni, ezért nem szoktam sietni vele, mert akkor mindig korrigálnom kell.
Tartósságát a másikhoz hasonlítanám, mert itt is tapasztaltam néha apró elkenődést. Ez nem zavart, mert kifejezetten olyan szempillaspirálokat keresek, amik micellás vízzel is könnyedén lemoshatók. A szempillafesték gyapotnektárt tartalmaz, amely napról napra erősebbé és ragyogóbbá teszi a szempillákat.

Ára: 12.000ft
link:

Bal: Milk Makeup     /     Jobb: Dior