Danish design

_DSC5405

Imádom a cipőket, de talán ezzel most nem mondtam senkinek újat, azt viszont lehet kevesen tudják rólam hogy számomra az egyik legfontosabb folog a kényelem és a komfort. Képes lennék az egész életemet leélni csak tornacipőben, persze azért néha becsúszik az én kosaramba is egy-egy magassarkú cipő…
A mai szettem egy hétköznapi kényelmes viselet, kötött pulcsi, midiszoknya kabát és tornacipő. Kiegészítőnek pedig napszemüveget és kistáskát választottam, viszont mostanában egyre kevesebb ékszert hordok és nem tudom miért, de talán most egy ilyen minimalista korszakomat élem. : )
Nem tudom mennyire ismeritek az Ecco márkát, de az biztos hogy tőlük van a legkényelmesebb cipőm. A dán design egyszerűsége és minimalista formavilága azonnal megfogott. Ha tehetitek menjetek el az Ecco boltjaiba és próbáljátok fel ezt a cipőt, mert akkor tudni fogjátok miről is beszélek, de tényleg!!

Illetve itt egy verseny azoknak, akik szívesen mászkálnak a belvárosban! Ha szeretnéd megnyerni az ECCO 2.0 surranót (pont olyat ami rajtam is van), akkor nem kell mást tenned mint ellátogatni a Gozsdu udvarnál kihelyzetett Ecco Globe-hoz, készíteni egy szuper fotót és használni az #eccocool és #eccoshoes hashtaget. Három hétig fut a játék és minden héten egy nyertest választ az Ecco Magyarország zsűrije. Sok szerencsét!!! :)

_DSC5365

_DSC5444

_DSC5424

_DSC5421

_DSC5375

Ecco

Photo: Bodnár Zsófia

Knit – Vintage / Coat – Promod / Bag – Zara / Sunglasses – Céline / Shoes – ECCO