Tervezz és nyerj!

Élsz-halsz a divatért, de nem szereted a hideget? Ha magadra ismersz, akkor egy nagyszerű hírem van a számodra! “Télből a nyárba” mottóval divattervezési pályázat indul, melynek győztese utazást nyer a novemberi Dubai Design Weekre :)

A verseny minden 18. életévét betöltött magyar állampolgár számára nyitott, a részvételhez pedig nincs szükség szakirányú képzettségre, azonban elengedhetetlen, hogy a jelentkezőknek jó szemük legyen a divathoz, és képesek legyenek a terveket kézzel, vagy számítógéppel megrajzolni.

A beérkezett pályaműveket egy több fős zsűri fogja elbírálni, melynek megtisztelő módon én is a tagja lehetek. A pályázatokat 2018. augusztus 31-én éjfélig lehet beküldeni. A zsűri által kiválasztott legjobb 3 db pályamű ezután egy szavazáson vesz részt Facebookon, így a közönség dönti majd el, hogy ki lesz a nyertes.

Egy 6 darabból álló kapszulakollekció megtervezése a feladat, melyet bármelyik nő szívesen viselne, amikor a szürke magyar télből egy napsütéses helyszínre utazik. A kollekcióknak minimum 1 db olyan szettet kell tartalmaznia, amely hosszabb repülőút során is kényelmes viseletet biztosít.

A nyertes végül az Emirates légitársaság jóvoltából novemberben Dubajba repülhet, és részt vehet a világhírű Dubai Design Weeken, ahova én is elkísérem majd, így együtt lehetünk részesei az élménynek. Ezen felül a nyereményhez hozzá tartozik, hogy a győztes kollekciót le is gyártja majd a verseny szervezője, és a ruhadarabokat én fogom bemutatni egy divatfotózás keretében. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen darabok fognak készülni!

Tudjátok, hogy nagyon szeretem azokat a versenyeket, amelyek arra ösztönöznek, hogy a résztvevők megmozgassák a kreatív energiáikat, így a szuper nyeremény mellett minden résztvevőt hasznos és értékes időtöltésre ösztönzik. Ha egy kicsit is kedvet éreztek az alkotáshoz, akkor bátran vágjatok bele a rajzolásba, csak nyerhettek vele! :)

Az Emirates légitársaság mellett a versenyt olyan elismert iparművészeti intézmények is támogatják, mint a Budapesti Metropolitan Egyetem, a Mod’Art International Hungary, a Budapesti Divatiskola, és a KREA Kortárs Művészeti Iskola.

A részletes versenyszabályzat ezen a linken érhető el.

A képek csak illusztrációk, természetesen én kizárólag a zsűri tagjaként fogok részt venni a versenyben.