Quick wavy hair tutorial

Philips_7

Az ünnepek közeledtével egyre több olyan eseményre vagyok hivatalos, amelyre alkalomhoz illően szeretnék valami egyszerű de nagyszerű frizurát készíteni magamnak. Mivel imádom hullámosítani vagy göndöríteni a hajamat, de általában nincs időm elmenni fodrászhoz, ezért mindig keresem azokat a termékeket, amivel rövid idő alatt szalon minőségű göndör hajkoronát tudok magamnak otthon varázsolni. A Philips ProCare automatikus hajgöndörítőjével most pár lépésben bemutatok nektek egy 15-20 perc alatt elkészíthető frizurát:

Philips_1

Mielőtt belevágnánk a hajformázásba, győződjünk meg róla hogy alaposan kifésültük-e a hajunkat. Ajánlom, hogy göndörítés előtt használjunk hővédő krémet, ezzel megvédjük hajunkat a hirtelen hőhatástól.

Philips_2

Első lépésben kis tincseket választok le, majd beteszem azokat a hajsütőben kialakított résbe. Ezután csak megnyomom a gombot és kezdődhet az automatikus hajgöndörítés! A készüléken három különböző beállítási lehetőségünk van, melyekkel megszabhatjuk a hajsütő hőmérsékletét, forgási irányát és időzítőjét.

– állítható hőfokok: 180°C, 210°C és 230 °C. Arra van hatással, hogy mennyire lesz göndör a haj.
– időbeállítási lehetőségek: 12 / 10 / 8 másodperc. Befolyásolja azt, hogy lazább hullámos vagy göndör lesz-e a haj
– változtatható göndörítési irányok – így biztosan egyenletes lesz a végeredmény

Philips_5

Miután elkészültünk a göndörítéssel, jöhet az utolsó simítás: az arany csatt ami felrakja a pontot az i-re!

Philips_6

És íme az elkészült frizura, hogy tetszik?

Philips_4

Photo: Bodnár Zsófia

Ha még nincs karácsonyi ajándék ötletetek vagy szeretnétek esetleg magatokat meglepni egy hajformázóval, akkor a HUA-FK31-562N-XLDY kódot használva 35% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg az alábbi linken a Philips ProCare automatikus hangöndörítőt: bit.ly/hajgondorito_kedvezmeny