MBFWBP 2017 A/W

DSC_6042

Sajnos a sors úgy hozta, hogy a járatomat törölték Miamiban, ezért egy nappal később értem haza és nem tudtam személyesen jelen lenni a Mercedes Benz Fashion Week Budapesten. Szerencsére az online közvetítésnek köszönhetően nem maradtam semmiről, sőt Zsófi átvette egy napra a blogger szerepet és helyettem örökítette meg a backstage pillanatokat, amit innen is köszönök neki! : )
Az eseménynek idén a Ludvig Múzeum adott otthont, ami szerintem egy tökéletes választás volt.
A dekorációért a Fine Cut Delivery volt a felelős és meg kell hogy mondjam, még így is hogy nem voltam ott elmondhatom hogy zseniális munkát végeztek!
A szervezők idén sem hagytak minket üres kézzel, a különleges tervezésű táska telis-tele volt a kollekcióknak a leírásával, lookbookjával, illetve pár tervezőnek és szponzornak az ajándékaival.
Na de akkor vágjunk is bele, megmutatom nektek a kedvenc bemutatóimat!

37BN6820

jesuisbelle

Je Suis belle sosem okoz csalódást ha színekről van szó, bohókás és legfőbb céljük a saját szemléletük közvetítése. A “26 nő kollekció” minden egyes ruhája egy képzeletbeli nő jellemvonását, gesztusát, gondolatát vagy hangulatát testesít meg. A merész anyagkombinációk és élénk színek használata mellett a karneváli hangulatot is felidézi a tervezőpáros az őszi-téli kollekciójában.

37BN6181

tomcsanyi

TOMCSANYI ebben a szezonban is, mint mindig, a retró életérzést keveri mesterien a legmodernebb divattal és minimalizmussal.  A 2017-es őszi-téli kollekció a kelet-európai jet-set fáradt luxusát idézi, a 70-es évek légi utazásainak eleganciáját, és a Malév nosztalgiáját. Repülőgép printek és hímzések díszítik a tölcsérujjú blúzokat és ruhákat, Dóri kedvenc sziluettjeit ebben a szezonban.

sarmannoraaa

sarmannora

A 2017-es őszi-téli, The Golden Age nevet viselő Nora Sarman kollekció álomszerű utazás a múltba, egy boldog és felhőtlen világba: az Aranykorba.  A fehér mellett a legjellemzőbb színek a piros különböző árnyalatai, a vérvöröstől a korallig, amelyek a hófehér ragyogását ellensúlyozzák szenvedélyességükkel, nyugtalanságukkal, bujaságukkal.  Finom fodrok, játékos szabások és többrétegű ruhák idézik üknagyanyáink gardróbját, a fehérneműtől a neglizséig.

_DSC8032

aaad

Bohém romantikával, szupernőies sziluettekkel és modern részletekkel várja Anna Daubner a 2017-es őszi-téli szezont. Anna ezúttal is a képzőművészethez nyúlt inspirációért, és Kertész Attila festményeit használta kollekciója alapjául. A legelső kollekciójának megjelenése óta követem a munkásságát, ami rengeteget fejlődött és sokkal komolyabbá vált, idén pedig Anna Amélie gyönyörű táskái egészítették ki a bemutatót.

Most pedig jöjjenek a backstage képek!

lancome

_DSC8066

_DSC8062

_DSC7874

LL_L9935

LL_L0103

LL_L0133

sponsors