Korika

Nincs is annál jobb, mint amikor egy nyugodt otthoni spa napot tarthatok. Ilyenkor veszek egy hosszú habfürdőt, meggyújtok egy kellemes illatgyertyát és előveszem a kedvenc könyvemet. Fürdés után imádok feltenni a hajamra valamilyen hajpakolást és mellé az arcomra egy fátyolmaszkot. Jelenleg a KORIKA maszkjait tesztelem, és meg kell hagyni az egyik legjobb márka, amit valaha használtam. A legnagyobb választékot a KORIKA termékekből a Notino oldalán találjuk! A NaturBeauty vonalból a Nourishing és a Calming a kedvencem, a SciBeauty-ből pedig a kéz és láb maszkjait próbáltam manikűrözés előtt és csodát tett a száraz bőrömmel!

A Korika NaturBeauty hidratáló gézmaszk üdíti és felélénkíti a száraz és fáradt arcbőrt. Hosszú távon megőrzi vízháztartás egyensúlyát és gyönyörűen világosít. A maszk gazdag összetételében a számos ásványi és hatóanyagot tartalmazó izlandi gleccservíz is megtalálható, mely fiatalos és egységes megjelenést, valamint vitalitást ad az arcnak.

Hatásai:
– mélyen hidratálja és táplálja a bőrt 
– kellemesen felfrissíti és sugárzóvá teszi a bőrt
– erősít és vitalizál
– visszaállítja egészséges és pihent megjelenését

KORIKA StarBeauty fehérítő gézmaszk 24 karátos arannyal

A KORIKA SciBeauty láb- és körömregeneráló maszk azok számára készült, akik törődnek az egészségükkel és a lábuk szépségével. A gyógynövényes pakolás egyszerű alkalmazása rendkívül hatásos, azonnal megadja a bőrnek és a körmöknek a szükséges hidratálást és a táplálást.

A pakolás gazdag összetétele lágyságot és rugalmasságot eredményez, valamint segít eltávolítani a sarok és a talp elszarusodott bőrét. Megbízhatóan véd a külső káros hatásoktól, és segít megőrizni a bőr és a körmök természetes szépségét. Nagy gonddal ápolja a lábát, hogy az minden nap vonzóan szép legyen!

Hatásai:
– regenerál és ápol
– táplálja és hidratálja a bőrt
– visszaadja a bőr rugalmasságát és szilárdságát
– megbízható védelmet nyújt

Photo by me

A bejegyzést a Notino támogatta.