CRUCIANI EVENT

cruciani4

cruciani5

cruciani7

cruciani10

cruciani2

cruciani3

cruciani6

cruciani9

criciani11

cruciani8

Hatalmas élményben volt részem szerdán. A Cruciani és a Vespa jóvoltából, egy nagyon édes háromkerekű jött értünk Magdival, és igazi olaszos hangulatba repített minket egy másodperc alatt.
A városban annyira tetszett az embereknek a piros kis csoda, hogy fülig érő szájjal integettek, dudáltak nekünk. 

 A helyszínen csodás látvány tárult elénk, a szivárvány minden színében pompázó karkötők voltak kiállítva, hogy megcsodálhassuk, felpróbálhassuk őket. Nekünk volt alkalmunk először megtekinteni az Anyák napjára készült rózsás karkötőket, valamint az Angels’ Army és a POP DOG teljes kollekcióját.
Tudtátok, hogy a Cruciani márka eredetileg kötöttáruval, ruhákkal és táskákkal foglalkozik? A céget Luca Caprai alapította 1992-ben, viszont a horgolt csipke karkötők csak 2011-ben robbantak be a köztudatba. Első kollekció motívuma egy négylevelű lóhere volt, mely azóta is az egyik legkeresettebb darab.
A bemutatkozó után játékra invitáltak minket a szervezők. Mindenki húzott egy mood board-ot, és az alapján kellett a 5 karkötőt kiválasztani. A pasztell lázam még mindig nem csillapodott, így 4 karkötőt választottam ezekben a színekben és egyet karamell árnyalatban.

Mindenki rendkívül kedves és nyitott volt, és örülök, hogy közelebbről is megismerhettem a Cruciani márkát.
Nagyon szépen köszönöm a meghívást!

Az eseményt a Cruciani, Vespa és az Aperol támogatta.

Outfit: Jeans, Heels, Necklace – Zara / Top – H&M / Watch – Fossil 

Share: