ADIDAS EQT

Adidaseqt2

Ebben a bejegyzésben nagyon menő képeket láthattok az új Adidas EQT cipőről, aminek a kampányában én is szerepelek. Az adidas Originals tervezőmérnökei időről időre visszanyúlnak a klasszikus darabokhoz, hogy azokat a legújabb innovációkkal ötvözve létrehozzák az időtálló darabok tökéletes jelenkori változatait. Az Equipment család esetében a megújulásra 2017-ben kerül sor. Az új EQT kollekció egyszerre tiszteli és újraértelmezi az eredeti darabok szellemiségét; a prémium anyagokat és a funkcionális szerkezetet ezúttal progresszív designnal és merész színpalettával turbózták fel.

Peti, az Adidas brand menedzsere keresett meg, mert tavaly már volt egy sikeres videós együttműködésünk, (itt találjátok, ha kíváncsiak vagytok rá) amiben a Szigetre látogattam el, hogy egy hangulat videó formájában bemutassam a napomat. Már akkor eldöntöttük, hogy majd egyszer megint együtt fogunk dolgozni, azt viszont nem gondoltam volna, hogy végül egy ilyen nagy volumenű kollaborációban fogok részt venni.

 Nagyon furcsa érzés ezeket a képeket nézni, még mindig nem hiszem el, hogy ez velem történt meg!
Szombat Éva, a kampány fotósa zseniális képeket készített rólunk analog fényképezőgéppel, átadva az igazi 90-es évek hangulátát és életérzését. A helyszín mindenkinél más volt, az én képeimet a Campona pláza mögötti parkoló tetején fotóztuk, ami tökéletesen passzolt a különleges frizurámhoz és az outfitekhez.

A kampánynak előző héten volt egy sajóteseménye a BUDAFCKNPEST üzletben. Már az hihetetlen érzés volt, amikor besétáltam a kapun és megláttam a saját arcomat a falon. Az esemény során rengeteg ismerőssel találkoztam és beszélgettem, még egy mini interjút is adtunk Miskovits Marcinak, az est házigazdájának. : D

Összességében nagyon jó tapasztalatokkal és élményekkel gazdagodtam, innen is köszönöm szépen az Adidasnak a lehetőséget, illetve nagyon szépen köszönöm NEKTEK azt a sok-sok támogatást és szeretetet! Imádlak benneteket! ♥️

Adidas

55380006

55380010

55370004

adidas 009

55380024

Fotó: Szombat Éva

Styling: Poppre Orsolya

Smink: Keserű Barbara

Haj: Iglódy Judit Zorka

Modell: Dj Nara, Wolfie, Metha és én

A bejegyzés az Adidas kampány bemutatására készült.